AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başka kadın görmek

Kahve falında sevdiğini başka kadın görmek

Kahve falında sevdiğini başka kadın görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka kadın gördüyseniz:

  • Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini başka kadın görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka kadınla görmek onların önüne geçeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işarettir.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek ters giden işlerin düzeleceğine, hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir kadının doğurduğunu görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşi başka kadınla görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir