AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi başka kadınla görmek

Kahve falında eşi başka kadınla görmek

Kahve falında eşi başka kadınla görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, el üstünde tutulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşi başka kadınla gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında eşinin başka kadınla olduğunu görmek işini kaybedeceğine, geçim derdi çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Kahve falında eşi başka kadınla görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek birlikteliğe başlayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek dertlerinin artacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir