AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta gördüyseniz:

  • Anı yaşamalısınız.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek tartışmaların sonlandırılacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine yorulur.

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kocasının başka kadınla görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlenirken görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocanı başka bir kadınla görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir