AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında sevdiğini asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında sevdiğini asker kıyafetiyle görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, daha büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ekip çalışmaları, grup aktiviteleri, ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular ön planda.Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevdiğini asker kıyafetiyle görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek işlerinin bu sayede açılacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında asker kıyafeti almak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir