AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek esenlik bulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafetli birini görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini asker kıyafetiyle görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında asker kıyafeti almak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir