AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek farklı şeyler deneyeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ömür boyu başarılı olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kıyafetli asker gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında asker kıyafetli birini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafeti almak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafetiyle görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir