AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek onunla yaşamını birleştireceğine, dertlerinin artacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hüsrana uğratacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında asker kıyafetli birini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, canın derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir