AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere veya çelişkili durumlara farklı bir gözle bakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafeti giymek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına delalet eder.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında asker kıyafetli birini görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek insanların hayranlığını kazanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir