AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek yüksek mertebeye geleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında asker kıyafeti almak yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek tüm keyfinin kaçacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında asker kıyafeti giymek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker kıyafetiyle görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, hep yerinde sayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir