AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını kirli görmek

Kahve falında ayaklarını kirli görmek

Kahve falında ayaklarını kirli görmek keyifli olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarını kirli gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarının altını kirli görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Kahve falında kirli ayak görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ayak kiri görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak kiri yıkamak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek onlardan büyük hayır göreceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli ayak yıkamak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını kirli görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir