AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının altını kirli görmek

Kahve falında ayağının altını kirli görmek

Kahve falında ayağının altını kirli görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yükünün hafifleyeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının altını kirli gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarının altını kirli görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarının kirli görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak kiri yıkamak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kirli ayak yıkamak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında ayağının kirlendiğini görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kiri görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir