AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kiri görmek

Kahve falında ayak kiri görmek

Kahve falında ayak kiri görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayak kiri gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Kahve falında ayağının kirlendiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında ayakları kirli görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine inanılır.

Kahve falında ayağının kirli olduğunu görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak kiri yıkamak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir