AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının kirlendiğini görmek

Kahve falında ayağının kirlendiğini görmek

Kahve falında ayağının kirlendiğini görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, gerginliğin biteceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ayağının kirlendiğini gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Kahve falında ayağı kirli görmek sorunların ve engellerin biteceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının kirli görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının kirli olduğunu görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, dinamik olacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını kirli görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında ayakları kirli görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli ayak yıkamak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir