AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin okurken görmek

Kahve falında yasin okurken görmek

Kahve falında yasin okurken görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, bir şeyden zarar görmeye, kazancının her geçen gün artacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin okurken gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Kahve falında birini yasin okurken görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasin okurken görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin okurken uyanmak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini dua okurken görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kuran okurken görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, düşünmeden adımlar atayacağına inanılır.

Kahve falında okurken evlenmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalettir.

Kahve falında dua okurken uyanmak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir