AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin kitabı görmek

Kahve falında yasin kitabı görmek

Kahve falında yasin kitabı görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, saygınlığının da artacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında yasin kitabı gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Kahve falında yasini şerif kitabı görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Kahve falında yasin dua kitabı görmek çirkin bir iş yapmaya, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yasin kitabını eline almak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasin kitapları görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işarettir.

Kahve falında yasin kitabı görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine tabir olunur.

Kahve falında güllü yasin kitabı görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yasin kitabı almak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasin kitabı dağıtmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir