AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden saklanmak

Kahve falında sevdiğinden saklanmak

Kahve falında sevdiğinden saklanmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden saklanmak gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Kahve falında sevdiğinden saklanmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yatağın altına saklanmak ekmeğin ve paranın da artacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında köpeklerden saklanmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında köpekten saklanmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret eder.

Kahve falında otların arasına saklanmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında korkarak saklanmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir