AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak saklanmak

Kahve falında korkarak saklanmak

Kahve falında korkarak saklanmak onun yolundan ayrılmayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, yorulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, malvarlığının çok daha artacağına inanılır.

Kahve falında korkarak saklanmak gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında korkarak saklanmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıdan korktuğunu görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekten korktuğunu görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Kahve falında korktuğun birini görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyden korktuğunu görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında korkarak dua etmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kor halde ateş görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir