AnaSayfa / Genel / Kahve falında otların arasına saklanmak

Kahve falında otların arasına saklanmak

Kahve falında otların arasına saklanmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yıpranacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında otların arasına saklanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Kahve falında otların arasına saklanmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında otların arasında yılan görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında boğadan saklanmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Kahve falında ateşten saklanmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında duvar arkasına saklanmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çukura saklanmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında dolabın içine saklanmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulur.

Kahve falında suda saklanmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir