AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının altını kara görmek

Kahve falında ayaklarının altını kara görmek

Kahve falında ayaklarının altını kara görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, birçok engelin aşılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarının altını kara gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslı gelişmeler var.

Kahve falında ayaklarının altını kara görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kara ayak görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağın altında kıl görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının altında yara görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak altında nasır görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında ayağın altını öpmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının altını siyah görmek onlarla arasının açılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir