AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara ayak görmek

Kahve falında kara ayak görmek

Kahve falında kara ayak görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kara ayak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ayaklarının altını kara görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında kara ayak görmek bekârlığına da veda edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara sığır görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında kara zeytin toplamak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında kara lahana yemek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kara havuz görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara erik ağacı görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir