AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını suda yıkamak

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, ekmeğine leke süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda ayak yıkamak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda yıkamak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında suda çamaşır yıkamak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir