AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak bolluk ve bereketin artacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak çok büyük başarılara kavuşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin ayağını yıkamak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda ayak yıkamak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını yıkadığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ayağı yıkamak huzurunu yerine getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir