AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne kızını hamile görmek

Kahve falında anne kızını hamile görmek

Kahve falında anne kızını hamile görmek ileride saygın bir kimse olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işarettir.

Kahve falında anne kızını hamile gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek hayırlı haberler alınacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne kızını hamile görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı hamile görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı hamile görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında hamile birinin kızı olduğunu görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir