AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle tartışmak

Kahve falında sevdiğin biriyle tartışmak

Kahve falında sevdiğin biriyle tartışmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak dişe diş savaşacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla tartışmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartışmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla tartışmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle tartışmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla tartışmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir