AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiği insanla tartışmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına alamet eder.

Kahve falında ölen insanla tartışmak ailesi ile mutlu olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında insanlarla tartışmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Kahve falında bir insanla tartışmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartışmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla tartışmak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir