AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi öpmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi öpmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi öpmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi öpmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi öpmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyi öpmek iş hayatında terfi alınacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek can sıkıcı haberler almaya, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir