AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kırgınların barışacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, kendisini çok yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elini öpmek o masumların bedduasını alacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin elini öpmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin elini öpmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir