AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğiniz kişiyi öpmek

Kahve falında sevdiğiniz kişiyi öpmek

Kahve falında sevdiğiniz kişiyi öpmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, her şeyin sarpa saracağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kişinin muradına ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi öpmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir