AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin yüzünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzünü görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kötü haberler alacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzünü gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzünü görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görmek onlara galip geleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında havuzda yüzen kişiler görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek fakirleşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kişinin yüzünü görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir