AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin yüzünü görmek

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görmek

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, ona özlemle sarılacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü gördüyseniz:

  • Her ne kadar alışılmış olana bağlılığınız yüksek olsa da, farklı seçeneklerin farkında olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin yüzünün yandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen kişiler görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzen kişi görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir