AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin yüzünü görmek

Kahve falında ölmüş kişinin yüzünü görmek

Kahve falında ölmüş kişinin yüzünü görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin yüzünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere yardımlarınız ilişkiye güç kazandırabilir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek zor zamanların biteceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen kişiler görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzen kişiler görmek evlatlarının hayrını göreceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen kişi görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir