AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya ayaklarını sokmak

Kahve falında suya ayaklarını sokmak

Kahve falında suya ayaklarını sokmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Kahve falında ayağını suya sokmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında suya ayağını sokmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında suya ayak sokmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları suya sokmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı suya sokmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet eder.

Kahve falında denize ayakları sokmak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında denize ayaklarını sokmak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir