AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye ayaklarını sokmak

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dereye ayağını sokmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını dereye sokmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında ayağını suya sokmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı suya sokmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında ayağını arı sokmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize ayak sokmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göle ayağını sokmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir