AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiye bakmak

Kahve falında sevdiğin kişiye bakmak

Kahve falında sevdiğin kişiye bakmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, borçlarının artacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiye bakmak gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak eski enerjisini bulacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye bakmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin falına bakmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında bebek bakmak sevmek bereket ve huzur getireceğine, nasiplerini alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle ev bakmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine camdan bakmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir