AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, umutlarının da tükeneceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek verimliliğinin de artacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle göz göze gelmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak çekilen acıların unutulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerini görmek iç sıkıntısına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin gözlerini görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin gözünü görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, büyük zorluklar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir