AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çocuklar gibi şen olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yeni alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını giymek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin ayakkabısını giymek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir