AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek sorunlarının sona ereceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, iyilik ve hayır bulacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, galibiyetlerinin artacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek parasına da para ekleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını giymek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek kazancın katbekat arttırılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayakkabısını giymek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir