AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ayakkabısını giymek

Kahve falında sevdiğinin ayakkabısını giymek

Kahve falında sevdiğinin ayakkabısını giymek her açıdan farklılıklar olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, ailesini kaybedeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı konularda daha rahat çalışmanızı veya rahat etmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek içine kapanacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek işini en iyi şekilde yapacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayakkabısını giymek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına ayakkabı giydirmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek dolandırılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ayakkabısını giymek sıkıntılardan kurtulmaya, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz ayakkabı giymek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir