AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek

Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek

Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek çok büyük miktarda para kazanacağına, çok eğleneceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek mutluluğunun büyüyeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek onlarla artık hep bir arada olunacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir