AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını görmek

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını görmek

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek bunların devlet kapılarından geçeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını giymek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek zarar etmeyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabılarını çıkarıp koşmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir