AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek

Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek

Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek arzularının yerine geleceğine, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını giymek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişinin ayakkabısını giymek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin ayakkabısını görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiye ayakkabı vermek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın ayakkabısını giymek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında düz ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, şansının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir