AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin ayakkabısını giymek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işarettir.

Kahve falında kürk ceket giymek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk ceket giymek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni deri ceket giymek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında kareli ceket giymek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir