AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına yakıldığını görmek

Kahve falında kına yakıldığını görmek

Kahve falında kına yakıldığını görmek sabırla hayatına devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, şansının kötüye gideceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kına yakılmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kına yakılırken görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saça kına yakıldığını görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kına yakıldığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine inanılır.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına kına yakıldığını görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir