AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına yakılırken görmek

Kahve falında kına yakılırken görmek

Kahve falında kına yakılırken görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, haksızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına yakılırken gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Kahve falında kına yakılırken görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saçına kına yakılmış görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kına yakıldığını görmek emeklerinin yarıda kalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına kına yakıldığını görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına yakılmış el görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kına yakıldığını görmek endişelerinden kurtulacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine kına yakıldığını görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir