AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kına yakıldığını görmek

Kahve falında kendine kına yakıldığını görmek

Kahve falında kendine kına yakıldığını görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sıkıntıların biteceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kendine kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında kına yakılırken görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kötü yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe kına yakıldığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işaret etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kına yakıldığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında başkasına kına yakıldığını görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kına yakılmış el görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir