AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline kına yakılmış görmek

Kahve falında eline kına yakılmış görmek

Kahve falında eline kına yakılmış görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sermayesinin çoğalacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline kına yakılmış gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek büyük işlere imza atacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işarettir.

Kahve falında ele kına yakılmak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kına yakılmış el görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir