AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça kına yakılmış görmek

Kahve falında saça kına yakılmış görmek

Kahve falında saça kına yakılmış görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ardından bu kişiye açılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, gün sayacağına rivayet eder.

Kahve falında saça kına yakılmış gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakılmış görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında saça kına yakıldığını görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına kına yakıldığını görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kına yakılmış el görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kına yakıldığını görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir