AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakların yara olduğunu görmek

Kahve falında ayakların yara olduğunu görmek

Kahve falında ayakların yara olduğunu görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakların yara olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Kahve falında ayakları yara görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak üstünde yara görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birinin ayağında yara görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarin yara görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakların yara olduğunu görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağını yara görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi ayağında yara görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir