AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşerken görmek

Kahve falında uçurumdan düşerken görmek

Kahve falında uçurumdan düşerken görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hakkını savunamayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yapılan planların alt üst olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek işinin yoluna gireceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işarettir.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek zararların telafi edileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan düşeni görmek kötülüklerden uzak kalacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bir sıkıntıya girmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşüp ölmemek saadetinin yükseleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçuruma düştüğünü görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir