AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak sıkıntıların bir anda biteceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında uçuruma düşen birini görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, harama göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçuruma düştüğünü görmek sorunlu bir döneme girileceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir